Brigádnici

Pomáhame se sháněním brigádniků

Jak hledat vhodnou pracovní agenturou?

Posted on | Leden 7, 2014 | No Comments

Pracovní agentura vám může významně pomoci při hledání práce. Pokud však chcete, aby vše probíhalo skutečně podle vašich představ, je důležité oslovit tu správnou agenturu. Jednotlivé organizace jsou na různé úrovni, a protože jich je skutečně hodně, někdy bývá hledání obtížné.

Podle čeho byste měli hledat pracovní agenturu? Především se zaměřte na agentury, které nabízejí skutečně pracovní pozice, které vyhledáváte. Pracovní agentura by také pro vás měla být snadno dostupná. Nejlepší je volit takovou, která spolupracuje s mnohými zaměstnavateli a pracují pro ně taky brigádnici. Díky tomu bude mít pro vás velkou nabídku pracovních míst či brigád.

Určitě byste měli dát ruce pryč od pracovní agentury, která bude chtít poplatek za zprostředkování služeb. Dle zákona musí tuto činnost provádět zdarma. Dojde-li k uzavírání smlouvy, ujistěte se, s kým vlastně smlouvu uzavíráte. Někdy je vašim zaměstnavatelem firma, ve které budete pracovat, ale jindy jím je samotná pracovní agentura.

Comments

Leave a Reply





About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Search

Admin